Keverdag Noord-Holland ook dit jaar weer een succes in Schagen

Keverdag Noord-Holland in Schagen
Keverdag Noord-Holland (foto: Kitty Mertz)

Mede dankzij het prachtige weer was de jaarlijkse Keverdag in Schagen weer een groot succes.

Zondag 8 juli was het weer Keverdag Noord-Holland. Op en rondom de Markt in het hartje van het altijd gezellige Schagen verzamelden zich voor het 14e jaar ruim 450 Kevers in alle soorten en maten aangevuld met een aantal nostalgische Volkswagen busjes. Op de speciaal voor deze gelegenheid samengestelde markt werden volop onderdelen en ascessoires verhandeld. Liefhebbers konden hun hart ophalen.

De terrasjes, waren, natuurlijk mede door het mooie weer, vol en overal er omheen was het net zo gezellig. Natuurlijk werd er vanaf het podium voor de kerk weer live muziek gespeeld. Bij de kindertent konden de jongsten zich vermaken met kleuren, zich laten schminken of zich uitleven op het springkussen.

In Huize Jardin logeerden ook enkele bezoekers van het evenement. Zij waren de avond tevoren al hier naartoe gekomen om vooral niets van het evenement te hoeven missen.

Volgend jaar vindt de 15e editie van de Keverdag Noord-Holland op zondag 14 juli plaats. Wie erbij wil zijn en rondom die dag in Huize Jardin wil overnachten kan daar nu al een reservering voor maken.
Check hier voor beschikbaarheid.

Informatie over de Keverdag is te vinden op de website van Keverdag Noord-Holland

 

Plaats een reactie