Huize Jardin sponsor van Jennifer van der Voorden

Afgelopen donderdag presenteerde Jennifer van der Voorden het nieuwe shirt aan mede-sponsor Peter van Huize Jardin.

sponsor voor Jennifer van der Vooren
Huize Jardin als sponsor op shirt Jennifer van der Vooren

Jennifer van der Vooren is Obstacle Race Runner en komt onder andere uit uit voor Team Outdoor OCR  en FusionteamNL

Een obstacle run, in het nederlands obstakelloop, is een hardloopevenement, waarbij runners tijdens een loop diverse hindernissen tegenkomen, die onderweg genomen moeten worden. Vaak wordt in de natuur gelopen (outdoor). Voorbeelden van hindernissen zijn houten muren, onder prikkeldraad door kruipen, door sloten zwemmen, door modder kruipen, over vuur springen of over touwnetten klimmen. Doel is om de deelnemers hun fysieke en psychologische grenzen van zijn of haar kunnen op te laten zoeken.

Peter van Huize Jardin en Jennifer kennen elkaar van een sportschool in Schagen en toen zij hem vertelde nog op zoek te zijn naar aanvullende financiële ondersteuning bood Peter spontaan aan om mede-sponsor te worden. In ruil voor de bijdrage komt de naam van Huize Jardin op haar shirt te staan.

Deze week was het dan zover. Jennifer kwam het nieuwe shirt laten zien en bood Peter bij die gelegenheid een eigen exemplaar aan met zijn naam “Peter” achterop. Op de foto’s bij dit artikel tonen beiden het shirt, waarop de naam “Huize Jardin” duidelijk zichtbaar is.

Wie meer overJennifer wil weten kan haar volgen op Instagram

 

Plaats een reactie